Søk i alle hjelpemidler

Søk

Faggrupper
TemaSøk i alle hjelpemidler

Søk

Isolerspikerpistol Ergofast EF160HDLi

Ergofast introduserte EF160HDLi – i ny og oppgradert hjulisolatorpistol

​Ergofasts nye oppgraderte isolerspikpistol forenklar isoleringsarbeidet ytterligere: Trykk er rett til tre øyeblikk når du isolerer grunner. Den nye EF160HDLi må dekkes med minst én fold og klar opp til 160 mm isolator.

 

Ergofasts som isolerspikpistol EF160HDLi gör fungerer med isolasjon av grunnleggende vann klar og snabbare siden hendelsen som innfåsningen av isolerskivan i ett enda øyeblikk, utan borrning och pluggning.
– De nye isolatorpistolene har forbedret design på toppen av flere punkter, sa Mark Dale, R&D
annerledes for Ergofast. Den har en fornyad design med forsterkt ventilhus, forenklad laddning av
Gasspatroner inkludert LED-stigeindikator på batterier. I tillegg er det mindre ved spikning med EF160HDLi.

Presis som storebror EF200HDLi eller EF160HDLi tilpasset en liten mengde materiale, for betong kan også festes til betongvegger og vegger. Isolerhållarna har en spesiell hardhet 52 mm lang 2-web spin integral i isolerhallaren. For eksempel sand-kalk, også lettbetong/Leca brukes en spesiell ramme 100 mm isolerhallar med en montert 120 mm varmgalvad spiss som fester i de porøse materialene.
– Den nye EF160HDLi og den plagsomme EF200HDLi er verklige arbeidshästar som gjør isolerjobbet lettere, raskare og sikrere. Arbeidstemperaturer litt lavere enn -10 og +45 grader og skyteren opp til 8000 punkter på stigen, råd merket og fortsett; de här isoler pistolerna är faktisk korrekte effektive tidsbesparere.

Hjelpemiddelbasen

Søk i alle våre anbefalte hjelpemidler.

Samarbeidspartnere