Søk i alle hjelpemidler

Søk

Faggrupper
TemaSøk i alle hjelpemidler

Søk

Gåmølle for kontoret

Art.nr.: 23401 Sammenleggbar

Aj Produkter

Gå og arbeid samtidig! Denne møllen for kontoret er et gåbånd som er lett å flytte og som er stille under bruk. Møllen styres med fjernkontroll eller via sensoren i båndet som kjenner tempoet du går i.
Beveger du deg mens du jobber øker du blodsirkulasjonen og forbrenningen, noe som gir både kroppen og hjernen mer oksygen – og energi. Lett bevegelse er derfor en enkel måte å gi deg best mulig forutsetninger for en mer produktiv dag på jobben.

Å stå ved skrivebordet er allerede positivt for helsen. Med en gåmølle øker du blodsirkulasjonen enda mer. Et rolig tempo er nok – du trenger ikke å gå fort eller bli svett for at kroppen skal få effekt.

Stillesittende arbeid gjør oss lett trette, mens det å variere mellom å sitte, stå og gå er en utmerket måte å fylle opp energinivåene på. Gåmøllen styres enkelt med trådløs fjernkontroll, eller automatisk av ditt eget tempo via sensorer i båndet. Maksimal hastighet er 6,0 km/t og minimum hastighet 0,5 km/t.

Designet er enkelt og funksjonelt – når du ikke bruker den kan du brette den opp og legge den til side. Sammenslått er møllen bare 822x547x129 mm. I bruk er gangflaten 1200×415 mm. Den lave profilen gjør det også enkelt å komme seg av og på. To hjul på båndets underside sikrer enkel transport ved å la deg rulle den.

Hjelpemiddelbasen

Søk i alle våre anbefalte hjelpemidler.

Samarbeidspartnere