Søk i alle hjelpemidler

Søk

Faggrupper
TemaSøk i alle hjelpemidler

Søk

Stihl batteridrevet kappemaskin TS 410

Meget kompakt og letthåndterlig kappemaskin

Sthil

Meget kompakt og letthåndterlig kappemaskin på 3,2 kW med et innovativt langtids luftfiltersystem og Cyklon filtrering, som gir ekstremt lang levetid på filteret og dermed lange serviceintervaller. Meget lave vibrasjoner og optimal ergonomi som sparer på kreftene. Med STIHL 2-MIX motor som klarer verdens strengeste avgasskrav.

Kan brukes som håndholdt maskin eller med føringsvogn FW 20. TS 410 har 300 mm kappeskiver og klarer en kuttedybe på 100 mm. Leveres med 1 stk fiberskive for stål og 1 stk diamantskive B10 for betong.

 

Standard utstyr:

Antivibrasjonssystem
Gummielement tar opp motorsvingningene og minsker på den måten de vibrasjoner som overføres til hender og armer.

Dekompresjonsventil
STIHLs dekompressjonsventil gjør starten lett og komfortabel. Ventilen reduserer kompressjonstrykket i sylinderen og derved motstanden i startsnoren.

Ergonomisk håndtak
Moderne og ergonomisk design av håndtaket gir et bra og behagelig grep.

Kompensator
Denne regulatoren i forgasseren hindrer drivstoffblandingen i å bli for fet ved økende tilsmussing av luftfilteret. STIHLs kompensator merker om luftmengden minsker og struper da drivstofftilførselen slik at drivstoff-/luftblandingen alltid holdes optimal, selv om filteret er nesten helt tett. Filteret får derfor lange rengjøringsintervaller.

Langtids luftfiltersystem med syklon forfiltrer
Langtids filtersystem med syklonfiltrering på STIHLs kappemaskiner forlenger rengjøringsintervallene mange ganger sammenlignet med tradisjonelle filtersystem. Dessuten forlenges service-intervallene.

Magnesiumdeksel
Kappeskivedeksel i magnesium som gir en markant vektreduksjon. Dekselet er enkelt å stille inn og har beskyttelesesregulring og vannføring i ergonomisk design.

Manuell brenselspumpe (primer)
STIHLs primer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

STIHL 2-MIX motor
Reduserer merkbart andelen uforbrente bestanddeler i avgassene. Dette resulteter i lavere drivstoff-forbruk og høyere effekt.

Vanntilkobling
Ved vanntilkobling ledes vannet til kappeskiven og støv som dannes under arbeidet bindes effektivt og arbeidsmiljøet forbedres betraktelig. Tilkoblingen er konstruert slik at det ikke forstyrrer arbeide

Tekniske data

  • Diameter kappeskive mm;  300
  • Sylindervolum cm³:  66,7
  • Effekt kW/hk : 3,2/4,4
  • Lydeffektnivå dB(A) 1):  109
  • Lydtrykknivå dB(A) 1):  98
  • Maks skjæredybde mm:  100
  • Tankvolum ltr:  0,71
  • Vibrasjonsverdi høyre m/s² 2):  3,9
  • Vibrasjonsverdi venstre m/s² 2):  3,9
  • Vekt kg 3):  9,5

Hjelpemiddelbasen

Søk i alle våre anbefalte hjelpemidler.

Samarbeidspartnere